• Βιομετρικό Αδιάβροχο Ρολόι Smart Bracelet Άθλησης με Παλμογράφο, Πιεσόμετρο, Οξύμετρο, Μέτρηση Βημάτων & Ύπνου,Θερμόμετρο - 'Έγχρωμη οθόνη-Μαύρο

Βιομετρικό Αδιάβροχο Ρολόι Smart Bracelet Άθλησης με Παλμογράφο, Πιεσόμετρο, Οξύμετρο, Μέτρηση Βημάτων & Ύπνου,Θερμόμετρο - 'Έγχρωμη οθόνη-Μαύρο

Ένα ρολόι που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις αθλητικές σας επιδόσεις και ταυτόχρονα να ελέγξετε την υγειά σας ενώ αθλείστε!

Μετρήστε το επίπεδο βελτίωσης σας, τις θερμίδες που καταναλώνεται , το καρδιακό σας παλμό , την πίεση και το οξυγόνο σας !

Το συγκεκριμένο ρολόι μπορεί να καταγράφει πόσα χιλιόμετρα διανύσατε και πόση ώρα χρειαστήκατε για αυτό.

Σας κρατά συνδεδεμένο με το κινητό σας τηλέφωνο μέσω bluetooth και συγχρονίζετε με αυτό για να σας ειδοποιεί για ότι συμβαίνει και να καταγράφει όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε .

Εμφανίζει στην οθόνη led που διαθέτει όλα τα συμβάντα του κινητού σας! Μηνύματα,κλήσεις,όνομα καλούντος , facebook , twitter κ.τ.λ. Επίσης καταγράφει τις ώρες που κοιμάστε !

Σε περίπτωση που το ρολόι απομακρυνθεί από το κινητό σας σας ειδοποιεί με δόνηση για να αποφύγετε κλοπή ή απώλεια γενικότερα!

Το application που διαθέτει ταιριάζει σε όλα τα κινητά που διαθέτουν bluetooth 4,00 και υποστηρίζει και iphone 6 και μεταγενέστερα !

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Βιομετρικό Αδιάβροχο Ρολόι Smart Bracelet Άθλησης με Παλμογράφο, Πιεσόμετρο, Οξύμετρο, Μέτρηση Βημάτων & Ύπνου,Θερμόμετρο - 'Έγχρωμη οθόνη-Μαύρο

  • Κατασκευαστής: OEM
  • Κωδικός Προϊόντος: FT50
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 39,68€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 32,00€